Svadba PDF Tlačiť E-mail

 

Moje meno je Pavol Ďuran a ako súčasť firmy AudioVideo Produkcia Šelís sa prácou DJ-ja, moderátora, zabávača a starejšieho v jednej osobe, ako aj samotným ozvučením a osvetlením spoločenských a kultúrnych podujatí, zaoberám už viac ako 21 rokov.

 

Viac ako slová moju prácu vystihujú konkrétne výsledky. Preto vám v rámci nezáväzného, osobného stretnutia ponúkam prezentáciu svojich služieb, kde vám chronologicky popíšem priebeh svadby v mojom podaní, ukážem viacero videí priamo zo svadieb a zároveň aj informujem o presných cenových reláciách za moju prácu. V mojom profile, ako aj na internetovej stránke taktiež nájdete veľa užitočných informácií o mojej práci, rôzne fotografie či aktuálne videá priamo zo svadieb.


 

Priebeh svadby:

 

Pri realizácii mojich služieb práca nekončí iba pri púšťaní hudby. Na svadbe som hlavne zabávačom a koordinátorom. S hovoreným slovom idú ruka v ruke aj práca starejšieho pri odobierke nevesty pred sobášom, príhovor a privítanie na svadobnej hostine (prípitok či poďakovanie rodičom), uvedenie svadobnej polievky, ako aj pozvanie do prvého novomanželského tanca. Samozrejmosťou sú pripravené rôzne zábavné, či súťažné aktivity so slovenskými tradičnými tancami, vlastná karaoke šou, kedy idem medzi ľudí s diaľkovými mikrofónmi, spolu spievajme a tancujeme. O polnoci nasleduje polnočné novomanželské sólo a čepčenie. Aj samotný akt čepčenia vám viem kompletne zorganizovať. Mám pripravených viacero variantov, kde nechýba tradičný rituál čepčenia nevesty s následným hádzaním svadobnej kytice, odobratie pierka ženíchovi, mladogazdovská pusa, spoločný prípitok a posledný symbolický tanec. Zábava pokračuje až do rána, kedy svadba končí, je iba na vás. Samozrejmosťou je profesionálna technika (RCF 4 PRO, Pioneer PRO DJ) a efektné farebné osvetlenie, nevyhnutné pre výbornú zábavu…

 

Svadba

Vytvorenie tých najkrajších video spomienok z vašej svadby či rodinnej oslavy...
Fotografické zdokumentovanie celej svadby a možnosť výroby spomienkových predmetov...

DJ hudba, ozvučenie, moderovanie spoločenských     a kultúrnych podujatí...

O nás...

Ako firma Šelís pôsobíme na trhu a ponúkame svoje služby už viac ako 21 rokov. Profesionálne sa zaoberáme výrobou videozáznamov, kompletnými reportážnymi fotoslužbami, DJ produkciou a prácou starejšieho, ozvučením, osvetlením a moderovaním spoločenských a kultúrnych podujatí, napríklad svadieb, plesov, stužkových, zábav, jubileí, rôznych stretávok, rodinných osláv a posedení, reklamných a prezentačných podujatí či firemných večierkov, svätých prijímaní a birmoviek. Vždy sa snažíme vyhovieť klientovi tým najlepším výberom piesní, kvalitným zvukom, zabaviť, zanechať tie najkrajšie spomienky       z podujatia a zároveň ich zdokumentovať či už na fotografiách, alebo videozázname.

VIDEO + DJ + FOTO na vašu stužkovú slávnosť...

Výroba viackamerových videozáznamov, reportážnych fotoslužieb, disko produkcia, ozvučenie a osvetlenie stužkových slávností patria do hlavnej ponuky firmy Šelís. Po dlhoročnej práci v Nitre a okolí ponúkame študentom a profesorom bohaté skúsenosti s organizovaním stužkovej slávnosti od úvodného ceremoniálu cez program až po polnočné vyvrcholenie.

(C) Šelís - audio/video produkcia, 2010